Вести

Вести

Лансирање на нов производ: XDB326 Тефлонски предавател на притисок од XIDIBEI

Тефлонски предавател за притисок XDB326 е нов додаток во нашата палета на индустриски инструменти.Дизајниран да ги задоволи различните барања на современите индустрии, XDB326 е опремен да се справи со широк спектар на задачи за мерење притисок.

XDB326 им нуди на корисниците опција да избираат помеѓу јадро со дифузен силиконски сензор и јадро од керамички сензор, врз основа на нивниот специфичен опсег на притисок и потреби за примена.Оваа приспособливост го прави XDB326 погоден за широк опсег на индустриски апликации.

326 километри 1

Напредна технологија за сигурни перформанси:Во срцето на XDB326 лежи високо доверливо коло за засилување, умешно да ги трансформира сигналите за ниво на течност во низа стандардни излези, вклучувајќи 4-20mADC, 0-10VDC, 0-5VDC и RS485.Оваа карактеристика гарантира дека предавателот работи со најголема прецизност и конзистентност.

Клучни карактеристики:

1. Висока чувствителност и стабилност:XDB326 е дизајниран за висока чувствителност, обезбедувајќи прецизни мерења со одлична долгорочна стабилност.

2. Дизајн против пречки:Опремен да се спротивстави на електромагнетни пречки, обезбедувајќи сигурни перформанси во предизвикувачки индустриски средини.

3. Тефлонски конец отпорен на корозија:Дизајниран да издржи тешки услови, тефлонскиот конец нуди зголемена издржливост и заштита од корозивни елементи.

Широк спектар на примена:XDB326 ја наоѓа својата примена во различни сектори, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на контрола на индустриските процеси, и нафтената, хемиската и металуршката индустрија.Неговиот робустен дизајн и разновидни карактеристики го прават идеален избор за овие тешки средини.

326应用场景图

Технички спецификации:

1. Опсег на притисок:-0,1-4Mpa, задоволувајќи широк спектар на индустриски барања.
2. Излезни опции:Повеќекратни излезни сигнали, вклучувајќи 4-20mA, 0-10VDC, 0-5VDC, RS485.
3. Опсег на работна температура:-20°C - 85°C, погоден за различни климатски услови.
4. Точност:Се движи од ±0,5%FS до ±1,0%FS, обезбедувајќи прецизни мерења.
5. Долгорочна стабилност:Ја одржува точноста со текот на времето со минимално отстапување.

Леснотија на инсталација и одржување:XDB326 е дизајниран за лесна инсталација и минимално одржување, дополнително зголемувајќи ја неговата привлечност кај индустриите кои бараат ефикасни и сигурни решенија за мерење на притисокот.


Време на објавување: Декември-14-2023 година

Оставете ја вашата порака